Productoverzicht


Rex Panels & Profiles - Ruukki Construction

ruukkiRex Panels & Profiles

Rex Panels & Profiles werd opgericht in 2012 in eerste instantie voor de productie van dak- en wandplaten. Wegens de alsmaar stijgende vraag vanuit de markt naar geïsoleerde panelen, werd in het voorjaar van 2013 beslist om in een sandwich-productielijn te investeren. Dit project werd in mei 2015 succesvol afgerond met de opstart van de meest moderne productielijn in Europa.

Vandaag de dag is Rex Panels & Profiles een referentie geworden in België, Nederland en omliggende landen. Gekend om zijn kwaliteit, snelle levertermijn, flexibele aanpak en aandacht voor de klant op de eerste plaats. Bovendien heeft het bedrijf een familiale aandeelhouder die streeft naar kwaliteit en relatie met onze klanten op de lange termijn. Ook dit is een unicum in sandwichland dat gedomineerd wordt door (anonieme) multinationals. Nijstad Handel en Rex Panels & Profiles staan voor u paraat om u naar tevredenheid te dienen.

rexpanelsRuukki® Construction

Ruukki® Construction is een gerenommeerd, wereldwijd opererende en onderdeel van SSAB, producent van onder andere innovatieve sandwichpanelen zowel in steenwol als hoogwaardige PIR. Ruukki® Construction zal in Nederland hoge ogen gooien met hun innovatieve en architectonisch sandwichpanelen. Ook hun innovatieve steenwol, E-PIR en X-PIR, ENERGY panelen (hoge luchtdichtheid) en koel- vriespanelen hebben een goede toekomst en is Ruukki® Construction een toegevoegde waarde voor de markt in de Benelux.